Масажен стол iRest A39 Zero Gravity с нагряване

Масажен стол iRest A39
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 2 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  До 7 работни дни
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  iRest
Позвънете сега на номер:
+359 88 856 3496

Най-новият масажен стол iRest.

В началото на това ново десетилетие, iRest е най-напредналият продукт, базиран на биомеханика, ергономичност и физическа терапия, с цел да се адаптира към характеристиките на човешкия скелет и включва следните функции: нулева енергия, нулево пространство, по-продължителен масаж, извивка, разтягане на точки според физически методи и магнитна терапия, с общо 28 въздушни възглавници, 8 постоянни магнита и въздушна помпа. Ще Ви предостави върховно изживяване за масаж във Вашият дом, помагайки Ви да запазите здравето си и да бъдете активни всеки ден.

Иновация.

Иновативната въздушна помпа може да функционира синхронно и непрекъснато, да се осигури необходимата движеща сила на 28-те въздушни възглавници. Както релаксиращия стерео масаж, така и силното налягане на въздушните възглавници са точни и уникални, което Ви позволява да получите възстановителен, ободряващ масаж.

Масажен стол iRest A39
Zero Gravity iRest A39 Robostic

Лесен достъп до бутоните за управление: наклон, пускане/спиране, USB.

Новият iRest A39 позволява по-лесен достъп до бутоните за наклон на облегалката и системата за масаж на краката. Не е необходимо да спрете по време на масажа, за да промените позицията на масаж. По всяко време можете да спрете стола в определена позиция, за да си починете или да гледате телевизия.

Zero Gravity iRest A39 Robostic

3 масажни позиции Нулева Гравитация

Новият iRest A39 Robostic позволява наклон в три позиции нулева гравитация. Тази позиция ще ви доведе до състояние на безтегловност, при което можете да се насладите на перфектна релаксация, без ограничения.

Масажен стол - Важни функции

Нулева гравитация

При режим на "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е прибл.118 градуса. Бедрата и краката са поставени над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян. Тази позиция ще Ви доведе до състояние на безтегловност, при което можете да се насладите на перфектна релаксация без ограничения.
Нулева гравитация

Нулево пространство

Проектиран с бутон за плавно и уникално приплъзване напред. Спрямо стената е необходимо разстояние от 5 cм, когато масажният стол е максимално разгънат. Също така можете да се откажете от традиционната позиция на масажния стол, чрез активиране на плъзгащата функция напред с 22 см. Седалката ще се плъзне напред, а Вие ще изпитате освобождаващо чувство.
Проектиран с бутон за плавно и уникално приплъзване напред. Спрямо стената е необходимо разстояние от 5 cм, когато масажният стол е максимално разгънат.

Извита шина във форма на "L"

Столът има уникална технология, която включва извита шина под формата на “L”, резултат от дългосрочно проучване, съчетавайки най-новите познания в областта на човешкото инженерство. Радиуса за масаж е от 135 см, позволявайки Ви да се възползвате от персонализиран масаж от главата до петите, което ще Ви помогне да запазите "S" формата на гръбначния стълб, насочен към неговото отпускане и освобождаване на напрежението в мускулите.
Извита шина във форма на

Масаж “guasha” на ходилата

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология, предоставя терапевтичен масаж “Guasha” също като професионален масажист-терапевт. Mасажът се фокусира върху точката Yongquan на ходилото, с лек постоянен масаж, но и чрез засилващо масажиране, за да Ви предостави чувство на комфорт и безпрецедентно преживяване.
Масаж guasha на ходилата

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предостави незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
Масаж на краката с въздушни възглавници iRest A39

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.
Магнитна терапия

Повърхност на масажиране в зоната на гърба

Интелигентните масажиращи ръце могат да се движат нагоре - надолу по раменете, шията, гърба и кръста. Могат автоматично да открият извивките на тялото, с повърхност на действие от ширина до 21 см и дължина до 135 см, kоето означава, че може да се осъществи пълно покритие на гърба.
Повърхност на масажиране в зоната на гърба iRest A39

Регулиране на ширината за гърба

Извивката под формата на "S", която поддържа тялото, съчетава структурата на масажа на гърба и инженерните принципи, позволявайки извършването на перфектен локаризиран масаж. Ширината може да се регулира между 6 см и 21 см, с три опции за настройка.
Регулиране на ширината за гърба

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви .
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Три начина на запаметяване

Три отделни функции на памет, които ще удовлетворяват изискванията на Вас и Вашето семейство. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2. По този начин ще бъде премахната умората след физическо натоварване, което ще Ви даде силно тяло. Просто натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал, и автоматичния начин за памет влиза в действие.

Настройване на продължителността

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Международна технология

Иновативната въздушна помпа може да функционира в синхрон и непрекъснато, за да осигури необходимата сила за 28-те въздушни възглавници. Както двата стерео масажа за релаксация, така и силата на налягането на въздушните възглавници са прецизни и уникални, което Ви позволява да получите възстановителен, отпускащ масаж.

Нашата цел е да създадем най-известната марка в областта на здравеопазването, така че здравните продукти iRest да достигнат до десетки хиляди домове.

Прешлените обикновено са причина за болки в кръста и гърба, както и причина за тортиколис.

Здравните продукти iRest прилагат водеща международна технология с функция 2D за откриване, която може да идентифицира точките на масаж в зависимост от Вашата височина. От точката Fengchi на врата до точката Yongquan на ходилото, тази технология включва 500 точки по цялото тяло, предоставяйки Ви професионална и удобна физиотерапия, решавайки проблеми, свързани с ниско здавословно ниво, възстановявайки Ви. Продуктите iRest са произведени в съответствие със спецификациите разкрити в следствие на медицински тестове.

Масажен стол iRest A39

Препоръчан са за следните категории потребители

Успокояваща болките

Успокояваща болките

Автоматична програма за масаж от 15 минути, може да бъде насочена към зоните на умора, предоставяйки Ви здравословна програма за цялото тяло.

Програма на памет abc - спортисти

Програма на памет abc - спортисти

Напреднала прецизна сила, предоставена от масажните ролки, комбинирани с комфортен шиацу масаж чрез въздушно налягане, премахва умората натрупана след физическо натоварване.

Програма на памет abc - спортисти

Гръб и талия - домакини

Масаж за релаксация на гърба и кръста, активно действащ на сухожилията от лумбалната и гръдна зона, отпускайки схванатите мускули; ще получите чудотворен масаж.

Комфорт - възрастни

Комфорт - възрастни

Пълен масаж с въздушно налягане от врата до краката, от ръцете до върха на пръстите, ще ви предостави пълен масаж на тялото, с цялостен ефект за подобряване.

Комфорт - възрастни

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Комфортен автоматичен метод на масаж за врата и раменете, който Ви помага да се чувствате по-добре по време на масажа, премахвайки болката в шийните прешлени.

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Проектиран за облекчаване на болката и сковаността на мускулите; обхваща разтягане на мускулите на гърба, отпуска мускулите и костите, и премахва умората.

Интелигентни механични ръце

Интелигентните механични ръце представляват комбинация от професионални техники за масаж и изпълнения на масажния стол, с цел получаване на многоизмерен масаж, с тридименсионален аспект. Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване.

Пълен Масаж. Функция за нагряване и нулева гравитация

Максималната повърхност на разтягане е 6.5 см, а максималният ъгъл на разпъване е 41 градуса, така че тези механични ръце могат да извършват ефективен масаж на гръбначните, гръдните и лумбалните прешлени. Този метод гарантира силен масаж за Вашият гръб, сравним с този предлаган от професионални масажисти, за да Ви ободри и премахване умората.

Масажен стол iRest A39
Масажен стол iRest A39

Разтягане на ръцете и краката

Тази функция се препоръчва за активиране на костната регенерация, премахване на напрежението в мускулите и сковаността на ставите, което Ви позволява да поддържате здравето си. Това разтягане се извършва с помощта на масажиращите възглавници за раменете, ръцете и краката.

Удължаване на приставката за краката, безстепенно

В зависимост от ръста на потребителя, приставката за краката може да се удължи свободно, максималната дължина е от 15 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло в зависимост от размерите на всеки потребител.

Подходящ за всеки потребител

Масажният стол iRest е проектиран за различни потребители, с шест иновативни автоматични програми за масаж, които Ви предоставят индивидуален масаж, отговаряйки на различните изисквания на потребителите.

Комфортна физиотерапия чрез 12 точки

Ще изпълни цялото Ви тяло с чувство на еуфория

Точката fengchi

Облекчава черния дроб и диспергира газовете, има детоксикиращо действие; подходящ при главоболие и зъбобол.

Точката jianjing

Премахва газовете и влагата. Прочиства меридианите и облекчава болката; подходящ за шийните прешлени, схванат врат и др.

Точката tianzong

Премахва газовете, подобрява кашлицата, намалявайки секрецията; подходящ при периартрит на раменната става, както и при болки в раменете и ръцете.

Точката xinshu

Облекчава напрежението в зоната на гръдния кош, регулира Чи-енергията, успокоява нервите и има благоприятен ефект при много сърдечни заболявания.

Точката ganshu

Успокоява черния дроб, жлъчния мехур, регулира Чи-енергията и подсилва зрението, като има благоприятен ефект при много заболявания на черния дроб.

Точката shengshu

Подсилва бъбреците и стимулира силата Yang, укрепва кръста, имайки силен ефект на задържане на вода и успокояващ ефект върху много бъбречни заболявания.

Точката neiguan

Успокоява ума, регулира Чи-енергията и облекчава болката, помага на сърцето, подобрявайки много сърдечно-съдови заболявания.

Точката sanli (на ръката)

Прочиства сърцето и подобрява зрението, регулира стомашно-чревния тракт; подходящ при болки в кръста, раменете или ръцете, диспепсия и язва, зъбобол, настинки и др.

Точката sanli (на ходилото)

Прочиства меридианите, укрепва далака и стомаха, помага при хепатит, ентерит, бронхит, нефрит, и др.

Точката taixi

Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; тонизира силата Yang, укрепвайки кръста; подходящ при нефрит, цистит, емфизема, и др.

Точката kunlun

Успокоява нервите и прочиства сърцето, и сухожилията; подходящ при болки в ишиасния нерв, артрит на колената, изкълчен глезен и др.

Точката yongquan

Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; облекчава черния дроб и диспергира газовете; помага при безсъние, главоболие на нервна основа, миокардит, и др.

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Електрически наклоняема приставка за масаж на краката Да
Въздушни възглавници за седалището Да. 8 въздушни възглавници
Въздушни възглавници за краката Да. 8 въздушни възглавници
Масажни ролки Да
Въздушни възглавници Да. 28 въздушни възглавници
Въздушни помпи Да. 1 бр.
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на краката Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да.
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 120 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 110 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери Размери iRest A39
Масажен стол iRest A39

Други налични цветове на масажния стол.

Столът се предлага и в други цветове. В зависимост от пространството и декора можете да изберете цветът, който Ви подхожда най-добре.

Имате възможоност да избирате от гама от 6 цвята, налични за масажен стол iRest A39: крем, бежов, червен, сив, черен, кафяв.